Fulqrum Publishing Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official Fulqrum Publishing forum > Fulqrum Publishing > NecroVisioN > NecroVisioN: Lost Company

NecroVisioN: Lost Company Prequel to the old-school, horror FPS

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-14-2010, 11:32 PM
tenninshi tenninshi is offline
Registered Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default Menu, and game error

Well i just got this game and i'm trying to play it...
the game starts ok until it hit's the menu screen which is grey in the background and all the icons are a blurry mess...ignoring that fact i tried playing the game, so it starts loading and when it finaly finishes it freezes...the n i have to restart my pc

my specs are..

windows xp, service pack 2
Pentium 4 3.0ghz
1gb Ram DDR1
Nvidea Geforce 7600 gt

ps: Maybe it has something to do with the fact that i'm using SP2 and not 3, but i wanna be sure before i update...(when i update it f***** up my pc)
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 Fulqrum Publishing. All rights reserved.