Fulqrum Publishing Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official Fulqrum Publishing forum > Fulqrum Publishing > IL-2 Sturmovik

IL-2 Sturmovik The famous combat flight simulator.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-20-2008, 10:54 PM
Tvrdi
Guest

Quote:
Originally Posted by Brain32 View Post
Nevjerovatno je smijesno kad netko prica o mudima u racunalnoj igrici
gledaj kukaš ko mala pičkica za spitove...činjenica..ajmo dalje

Quote:
Originally Posted by Brain32 View Post
Uostalom za razliku od nesposobnih retardiranih supcina koji pretezno lete na crvenim avionima jer nisu mentalno sposobni za nista drugo, ja sam jos uvijek pretezno na "plavima".
A samo slijepi idiot ili stara ideologijom ujebana komunjara ne vidi na kaj ova igra(da igra a ne simulacija) lici...
letim više na plavim nego crvenim....najčešće na serverima zeke vs wildcat i spit vs 109...na prvom skoro uvijek plavi a na drugom više plavi nego crven....a spita letim jako rijetko...češće P47-cu....letim sa 2 različita nicka....bio sam do sada u 3 plava i jednom crvenom squadu....a komunjara nisam...nemrem ni biti baš jer prošlo je to doba hah....ti si neko siroče koje su starci valjda trovali nekakvim kvazipatriotskim nacionalističkim spikama,....kad već spominješ igru....da, spit je malo uber ali nije jedini...i Dora je...itd...tu je i problem jer overheating je jako loše modeliran...btw, komunjare su ti u drugom svjetskom ratu oslobodile hrvatsku od nacista i fašista dok su neki hrvati ginuli na ruskom frontu za njemce koji nas sad jebu sa big brotherom.....istina, mnogi su bili jako mladi i išli su radi letenja i adrenalina...
Reply With Quote

Posting Rules