PDA

View Full Version : unit editing?


meritocracy
09-12-2010, 11:59 PM
I've checked out the editor and documents and cant find any thing on editing the units in the game but you can certainly change stats and make new items why come there no feature to change your units stats and make new units with unused skins

JQueue
09-13-2010, 02:05 AM
Yeah, it doesn't appear to have one :/

rancor26
09-13-2010, 01:09 PM
Well if the editor doesnt have it you can do it by modding files just like in AP.