Fulqrum Publishing Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official Fulqrum Publishing forum > Fulqrum Publishing > IL-2 Sturmovik > Daidalos Team discussions

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-04-2022, 03:10 PM
viktor94 viktor94 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 17
Unhappy Can´t get Perfect mode to work

Hi guys,

so I got a new PC and did a fresh install of IL2 1946 patched up to 4.14.1.
Everything works except for the perfect Mode in the graphics section.
Game is running on OpenGL setting but Perfect Mode is still grayed out in the Options Menu.
I already tried to change to Hardwareshaders=1 in the OpenGL section of the conf.ini but after I start the game it resets back to Hardwareshaders=0.

PC Specs:
Gigabyte Z590
Intel Core I5-11400F
AMD Radeon 6600 with latest AMD Software 22.10.1
16GB RAM
Windows 10Pro 64bit

Maybe someone can help me with that Problem
Attached Files
File Type: txt Conf ini.txt (5.7 KB, 2 views)
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 Fulqrum Publishing. All rights reserved.