PDA

View Full Version : reinforcements


armani14
04-26-2009, 02:44 PM
how do you do the reinforcements thingy? Ive been messing around with the mission properties of sevastopol and noticed that in the reinforcements list there were more stuff like the rifle squad, smg squad etc. insted of just having score total and score current

RoTTenbox
04-27-2009, 04:42 PM
how do you do the reinforcements thingy? Ive been messing around with the mission properties of sevastopol and noticed that in the reinforcements list there were more stuff like the rifle squad, smg squad etc. insted of just having score total and score current
You will find everything you need here:
http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewforum.php?f=16&sid=22f72b483b7a2985b4253cce81491d97
If you look down the list you'll find that there's a video tutorial on Reinforcements and many other tutorials.
Hope this helps.

armani14
04-27-2009, 09:34 PM
tnx