PDA

View Full Version : 4.11 timeout 0


JFA2
02-05-2012, 08:36 PM
First, thank You TD for keeping IL2 alive and making it even better!

My problem is timeout 0 when connecting to 4.11 servers via HL

I made clean install: 4.07- > megapatch 4.10.1-> 4.11-> 4.11 hotfix

Connecting to UP servers works ok (I have different copies of IL2 for mods)

Any ideas?

K_Freddie
02-06-2012, 07:49 PM
Get the IP address of the server and try connect directly.

Is it only one server on HL, or many...?
Your IP (or IP range) might be blocked by..
1) the server
2) your router/firewall
3) HL is blocking you.

A lot of times it's a router/port number being blocked ?
;)

EJGr.Ost_Caspar
02-06-2012, 08:53 PM
Many servers are running with ports between 21000 and 21100. Just as a hint.

JFA2
03-17-2012, 02:50 PM
Thx,

It seems that spit vs 109 and grij dedicato doesn´t work for me.

Router is ok but i don´t know if there´s a way to set ports in zonealarm. I´ve given il2.exe acces to internet and there´s no other options as far as i can see.

Other 4.11 & up servers works ok and this started right after update :confused:

302_Corsair
03-18-2012, 04:28 AM
timeout0 means mods conflict. Make sure your full path to the clean install is correct in HL

JFA2
05-05-2012, 08:53 PM
4.11.1 and no connecting problems! I just installed the patch and everything is ok. Maybe it was just my old machine that suffered this symptom?

Bolelas
05-06-2012, 02:54 PM
For me 2 or 3 times it hapened that my game setings was causing the problem. and it was with gRiJ server. In the game go to internet connection and try to change from DSL cable, or LAN to 56k or 28k, (or other, i dont remember) than as a test join gRiJ and see what hapens. That was my problem. Probably when you installed 4.11.1 it made setings go back to default and problem solved.