PDA

View Full Version : Open fence_gate


Gary_P
05-25-2011, 11:14 AM
Anyone know if the fence_gate can open?

I wanted to see if I can script it. It looks like it could open but there's no setting.

Gary_P
05-31-2011, 12:55 PM
No takers, huh?
Figured it out.

This forum is dead. Could it be because the game is old? :(

Tigerium
07-24-2011, 01:19 AM
Anyone know if the fence_gate can open?

I wanted to see if I can script it. It looks like it could open but there's no setting.

I would like to know if that's possible too ... Currently I pick a gate that is already opened ...

Tigerium
07-27-2011, 12:21 AM
I figured how to open gates ...

Pick a closed gate that you want to be opened , press "ALT+R" go to Ani-Play and select "Open" .

KnightFandragon
07-28-2011, 09:35 PM
This forum is dead b/c the Digitalmindsoft forums are more active...you should visit that thread for help on using the GEM editor and stuff.